Ontdek onze projecten!

Samen bieden we vrouwen in Oeganda een kans op zelfredzaamheid en een opleiding. Met Skills4Change leiden we hen op tot vakvrouwen in ons naaiatelier en bieden we hen jobzekerheid. Daarnaast maken we in dit atelier herbruikbare producten voor kinderen en volwassenen, zoals onze LaikiPads. Steun ons in deze missie voor een beter leven en een duurzamere toekomst.

60% van jonge meisjes mist schooldagen tijdens hun menstruatie. Onze oplossing? Laiki Pads - betaalbaar, milieuvriendelijk en gemaakt in het Skills4change project. Voor 10€ schenk je herbruikbare maandverbanden aan een meisje in nood en steun je kwetsbare vrouwen in ons naaiatelier in Kampala. Maak een verschil in twee levens met één eenvoudige keuze.

In samenwerking met lokale organisaties en Spouts of Water voorzien we gezinnen van betaalbare keramische waterfilters. Voor slechts 30 euro geniet een gezin van 5 personen 4 jaar lang van schoon water. Dit project verhoogt de gezondheid, bespaart kosten en vermindert de milieu-impact. Steun ons in de strijd tegen watervervuiling en draag bij aan een duurzamere toekomst. 

We organiseren voorlichtingssessies in scholen en gemeenschappen met onze partner, Einstein Rising. Deze sessies zijn gericht op gezinsplanning en cultuur sensitieve anticonceptie. Ons doel is om  gendergelijkheid te bevorderen en jonge meisjes de kans te geven een opleiding te volgen. Uw steun is cruciaal voor het uitbreiden van dit programma en het verbeteren van levens.